Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Α. Ηλιάδη: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Καίτη Γκρέυ;

Κατά καιρούς η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, έχει κάνει παράπονα γιατί δεν τη βλέπει. Τώρα είναι σε καλή φάση η σχέση τους; Η Αγγελική Ηλιάδη πιο ειλικρινής από ποτέ  μίλησε για ολους και για όλα στο περιοδικό "Down Town"....

«Η σχέση μας τώρα είναι σε καλή φάση. Εντάξει, οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι και ευαίσθητοι, εμείς αναλωνόμαστε πολύ σε υποχρεώσεις, τρέχουμε. Πάντως αναγνωρίζω ότι ένα δίκιο το έχει. Αφήνουμε πράγματα σημαντικά για εμάς, αφήνουμε ανθρώπους, παρασυρόμενοι από τη δουλειά. Με τις ταχύτητες που κινούμαστε, άθελά μας, παραμελούμε τους ανθρώπους μας», τονίζει.

Η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι ο γιός της δέθηκε πολύ γρήγορα με τον σύντροφό της: «Επειδή τα παιδιά είναι εκπληκτικοί δέκτες και αφουγκράζονται τα πάντα και καταλαβαίνουν πολλά πράγματα πριν εμείς τα δούμε, βλέπεις τι εξέλιξη θα έχει. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ εύκολα αν το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για τον άλλον είναι αληθινό ή ψεύτικο. Ο μικρός δέθηκε πάρα πολύ γρήγορα με τον Κώστα». Η Αγγελική Ηλιάδη μάλιστα δηλώνει πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη: «Θεωρώ πως είμαι σε μια πολύ καλή φάση, κυρίως όσον αφορά τη δουλειά μου. Προγραμματίζω κάποια πράγματα και τα βλέπω να πραγματοποιούνται ένα ένα. Και αυτό με γεμίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...