Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Σοκ στη Ρόδο: Βίασε 13χρονη και την ανάγκασε να κάνει έκτρωση

Έζησε στα χέρια του τον απόλυτο τρόμο. Ένα 13χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 30χρονο ο οποίος μάλιστα την ανάγκασε να υποβληθεί σε έκτρωση απειλώντας την ότι θα αποκαλύψει ότι έγινε στους γονείς της.

Τα πάθη της ανήλικης κοπέλας ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011. Ο 30χρονος συνάντησε την ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, για πρώτη φορά σε ένα μπαρ και άρχισε να την πολιορκεί. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα φορτικός απέναντι στην ανήλικη, την ακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε παραλία και εκεί τη βίασε!

Η ανήλικη διαπίστωσε ότι είχε καθυστέρηση στον κύκλο της και αφού επισκέφθηκε πανικόβλητη γιατρό, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Φοβήθηκε να μιλήσει στους δικούς της και ο 30χρονος την έπεισε να κάνει έκτρωση.

Μαζί του η ανήλικη επισκέφθηκε ένα ιατρείο γυναικολόγου, ο οποίος – όπως καταγγέλεται – χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, παρουσία και άλλου ιατρού, πιθανότατα αναισθησιολόγου, την υπέβαλε σε επέμβαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία μεταξύ άλλων, ερευνά πέραν του παράνομου των συνθηκών κάτω από τις οποίες υποβλήθηκε σε επέμβαση η ανήλικη, αν τελέστηκε και το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της καθώς καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια τέτοιου είδους επέμβασης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αναγκάστηκε να ομολογήσει το τι είχε συμβεί στους γονείς του όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους ένα φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...