Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Μπεν ζει σε νησί; Eπιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του


- Bίντεο τράβηξε τον περασμένο Απρίλιο ένας δικηγόρος 
- Δείχνει κατάξανθο νεαρό αγόρι σε πανηγύρι μαζί με τσιγγάνους
- Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ
- Η εξαφάνιση του Μπεν από την Κω τον Ιούλιο του '91 είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινη γνώμη
- Επι 22 χρόνια οι γονείς του δεν σταμάτησαν να ελπίζουν οτι θα βρουν το παιδί τους

Σε εξέλιξη είναι γιγαντιαία ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω.

Όπως αποκαλύπτει ο Τύπος της Κυριακής, το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της ένα βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει έναν νεαρό ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με τον 24χρονο σήμερα Μπεν, σύμφωνα με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιαρντ μετά από επεξεργασία φωτογραφιών του.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζει την πληροφορία ότι ο Μπεν ζει με Ρομά σε νησί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, οι αξιωματικοί και δικαστικοί όταν είδαν το βίντεο πετάχτηκαν όρθιοι από τη θέση τους καθώς διαπίστωσαν την εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ καθώς και ο εισαγγελέας εφετών Ανδρέας Καραφλός, ο οποίος ως εισαγγελέας Πλημμελειοδικών - όταν υπηρετούσε στην Κω - χειρίστηκε την υπόθεση και είναι από τους λίγους που τη γνωρίζουν τόσο καλά.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι ένας απο τους δικαστικούς που είδαν το βίντεο και έδωσε εντολή να κληθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο Μπεν οπως θεωρείται πως είναι σήμερα, μετά απο επεξεργασία φωτιγραφιών.

Άνθρωπος - κλειδί στην υπόθεση είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος γύρισε το επίμαχο βίντεο τον περασμένο Απρίλιο. Τα πρόσφατα γεγονότα με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα τον έκαναν να "επικαιροποιήσει" το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια του και να το παραδώσει αμέσως στις Αρχές, στη Δικαιοσύνη και την  ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε νησί, κατά τη διάρκεια πανηγυριού ιερού ναού. Απεικονίζεται μια οικογένεια Τσιγγάνων μαζί με τον ηλικίας περίπου 24 ετών κοντοκουρεμένο κατάξανθο νεαρό.

Η οικογένεια δεν φορά τα ρούχα που συνηθίζουν οι Ρομά ενώ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οικογένεια δεν μένει σε καταυλισμό αλλα ζει σε σπίτι στον οικισμό του νησιού.

Εάν διαπιστωθεί ότι ο 24χρονος είναι ο Μπεν, τονίζει η εφημερίδα, τότε θα επαληθευτεί η δικογραφία που είχε σχηματίσει η Αστυνομία για την υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ο μικρός είχε απαχθεί στην Κω από τσιγγάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...