Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: μάνα που έχασε τον γιο της έγινε δολοφόνος!

Απίστευτη είναι η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα μετά τη σύλληψη των τριών δραστών που φέρεται να είναι οι υπεύθυνοι της δολοφονίας μίας 87χρονης, το πτώμα της οποία είχε βρεθεί μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Άνω Πόλης τον περασμένο Αύγουστο.

Η μία εκ των τριών δραστών είναι μία 36χρονη που όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων είναι και η μητέρα του δολοφονημένου αγοριού που είχε βρεθεί με την επίσης δολοφονημένη κοπέλα του σε χωματερή στο Λαγκαδά, το 2012.

Οι άλλοι δύο δράστες που συνελήφθηκαν μαζί με την 36χρονη είναι ένας 24χρονος και ο 34χρονος σύντροφός της.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ατόμων, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», παράβασης Νόμου «Περί 'Όπλων» και «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Αντίστασης», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες είχαν συστήσει από τις αρχές του τρέχοντος έτους εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων - κλοπών.

Στο πλαίσιο της δράσης τους, το μεσημέρι της 29-08-2013, ο 34χρονος με την 36χρονη εισήλθαν στην οικία της 87χρονης στην περιοχή της Άνω Πόλης, ενώ ο 24χρονος επόπτευε τον περιβάλλοντα χώρο και με τη χρήση σωματικής βίας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο θάνατός της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και ένα δαχτυλίδι.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο, ο 24χρονος με τον 34χρονο, διέρρηξαν τέσσερα σπίτια, τρεις στην περιοχή της Περαίας και μία στην περιοχή της Άνω Πόλης, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια του 34χρονου και της 36χρονης:

- Πενήντα τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 78,1 γραμμαρίων,

- Ένα τσεκούρι και

- Ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαπράξεις αδικημάτων.

Πηγή: thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...