Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ με όλη την οικογένεια

- Η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανας Ρούσεφ φέρονται να είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας από τα Φάρσαλα
- Την άφησα γιατί δε μπορούσα να τη ζήσω, είπε η μητέρα
- Την έδωσαν έναντι 250 ευρώ υποστηρίζει γείτονας στον καταυλισμό στη Βουλγαρία
- Η Ρούσεβα είχε συλληφθεί για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας το 2013
- Εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα σύλληψης για παράνομη υιοθεσία το 2009!

Το θρίλερ με την ταυτότητα του κατάξανθου κοριτσιού, που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Φάρσαλα, κορυφώνεται στη Βουλγαρία, όπου σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ εντοπίστηκαν οι άνθρωποι που φέρονται να είναι οι βιολογικοί γονείς της. Η 35χρονη Σάσα Ρούσεβα και ο 37χρονος Ατανας Ρούσεφ...

Μάλιστα, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, το θέμα "παίζει" πρώτο, σε πολλά ξένα ΜΜΕ όπως η Τelegraph και η Daily Mail.



Το βουλγαρικό πρακτορείο bgnes.com μεταδίδει πως το ζευγάρι των τσιγγάνων μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση της περιοχής για ανάκριση. Μάλιστα, σύμφωνα με την telegraph, έχουν ήδη δώσει δείγμα DNA για να συγκριθεί με εκείνο της μικρής Μαρίας.
Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, η οικογένεια μίλησε στους δημοσιογράφους.



Η 35χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι η βιολογική της μητέρα, παραδέχθηκε ότι άφησε Μαρία στην Ελλάδα, "γιατί εκεί το παιδί θα έχει να φάει" και δήλωσε ότι η ίδια δεν πήρε χρήματα όταν έδωσε τη Μαρία. Δείτε τη, στο βίντεο του bgnes.com


Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Βουλγαρίας BNT, το ζευγάρι κατάγεται από την πόλη Νικολάεβο

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει πολλά παιδιά. Πέντε από αυτά, είναι κατάξανθα και μοιάζουν με το κοριτσάκι από τα Φάρσαλα.

Ένα από τα παιδιά της οικογένειας στη Βουλγαρία, δήλωσε πως όταν η μητέρα του είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία της μικρής από τα Φάρσαλα και του είπε πως ήταν η Μαρία τους.

Ο Jesus, γιος της Σάσα και του Ατανας Ρούσεφ, είπε πως η μητέρα του του είπε ότι όταν ζούσε στην Ελλάδα δεν είχαν λεφτά και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τη Μαρία.
Σύμφωνα με έναν από τους γείτονες της οικογένειας, η Σάσα πήρε 500 λεβ (250 ευρώ) για να δώσει τη Μαρία.

Στο video που φιλοξενεί το πρακτορείο bgnes.com εμφανίζεται ένα κατάξανθο αγοράκι που μοιάζει καταπληκτικά με τη Μαρία, καθώς κι ένα κοριτσάκι με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, που επίσης έχει ομοιότητα με τη μικρή Μαρία που βρέθηκε στα Φάρσαλα.

Ταιριάζουν οι ημερομηνίες...

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση των παιδιών στη Βουλγαρία, που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της μικρής Μαρίας, άλλο ένα στοιχείο που "ταιριάζει" στην όλη υπόθεση, είναι η ημερομηνία που έχει δηλωθεί, ότι γεννήθηκε η Μαρία.

Είναι η ίδια, με εκείνη που η 35χρονη Βουλγάρα, φέρεται να γέννησε ένα παιδί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Από χθες άλλωστε, η διευθύντρια της Γυναικολογικής του νοσοκομείου Λαμίας, είχε δηλώσει ότι όντως, τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 2009, γέννησε εκεί μια Βουλγάρα.

Σύμφωνα με την dailymail, στο σχετικό έγγραφο της γέννας της Βουλγάρας, δεν αναγράφεται το όνομα του παιδιού - το οποίο ακόμα δεν έχει βαπτιστεί - αλλά αν μη τι άλλο, η ημερομηνία ταιριάζει, με εκείνη που έδωσαν στην Αστυνομία για τη γέννηση της μικρής Μαρίας, η Έλληνες τσιγγάνοι που τη μεγάλωναν Σαλής και Δημοπούλου.

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Σάσα Ρούσεβα για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας

Η υπόθεση περιπλέκεται μετά τις πληροφορίες πως εις βάρος της Σάσα Ρούσεβα εκκρεμούσε από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2013 όταν η Ρούσεβα γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός.

Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

Λίγους μήνες μετά προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Η Ρούσεβα είχε δηλώσει πως γέννησε στις 31 Ιανουαρίου του 2009 στη Λαμία. Την ίδια ημερομηνία δήλωσε τη γέννηση της μικρής Μαρία και το ζευγάρι των τσιγγάνων που την κράτησαν.

Το ζήτημα είναι τώρα, αν όντως είναι αυτοί οι άνθρωποι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας, τι θα απογίνει το κοριτσάκι..

Καθώς, από τις εικόνες που μεταδίδει η βουλγαρική τηλεόραση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η πολυμελής οικογένεια στη Βουλγαρία, είναι τουλάχιστον άθλιες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...