Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η Σάσα Ρούσεβα πιθανόν να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας

Η βουλγαρικής καταγωγής τρίτοκος γέννησε στη Λαμία στις 31.1.2009


Ήταν 31 ετών όταν στις 31 Ιανουαρίου 2009 γέννησε στη Λαμία ένα κοριτσάκι βάρους 3,100 κιλών. Η βουλγαρικής υπηκοότητας τρίτοκος Σάσα Ρούσεβα πιθανώς είχε βρεθεί στην Ελλάδα για περιστασιακές αγροτικές εργασίες στα χωράφια της Φθιώτιδας. Οι ισχυρισμοί του ζεύγους των Ρομά - στο σπίτι των οποίων βρέθηκε η μικρή ξανθομάλλα Μαρία - ότι τους άφησαν το παιδί να το προσέχουν ίσως να έχουν βάση.

Το θέμα όμως γίνεται πιο περίπλοκο καθώς η πιθανολογούμενη μητέρα της μικρής δήλωσε άγαμη στη ληξιαρχική πράξη γέννησης ενώ οι υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν ότι στη μαιευτική κλινική χρησιμοποίησε το όνομα του συζύγου της.

Οι υπάλληλοι σημειώνουν ότι χρειάζεται δικαστική απόφαση για να συμπληρώσουν τη ληξιαρχική πράξη.

Απομένει να διαλευκανθεί αν η φερόμενη ως μητέρα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ή  «εξαναγκάστηκε» να το δώσει.

Το δεύτερο «γκρίζο» σημείο της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι των Τσιγγάνων υπέπεσε σε αντιφάσεις, δηλώνοντας διαφορετικό κάθε φορά λόγο για το πώς βρέθηκε η μικρή Μαρία στο σπίτι τους, ξεκινώντας από τον ισχυρισμό ότι το απέκτησε η Ρομά με έναν Καναδό εραστή,  έως το  ότι «μας το άφησαν να το προσέχουμε».

Η πιθανότητα η μικρή Μαρία να είναι η μικρή Ρούσεβα είναι πλέον ζήτημα προς απόδειξη, καθώς όλα τα δεδομένα συγκλίνουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...