Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Έσπασαν το γραφείο του Τάκη Μιχαλόλια, αδελφού του Νίκου Μιχαλολιάκου


Επίθεση από αντεξουσιαστές έγινε στις 15 Οκτωβρίου στο γραφείο του αδελφού και δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια. Οι δράστες, όπως αναφέρουν στην επιστολή με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη πραγματοποίησαν την επίθεση καταλογίζοντας και σε εκείνον «φασιστική δράση».

Οι δράστες περιγράφουν μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο οργάνωσης της επίθεσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έβαλαν φωτιά στο γραφείο καθώς στην ίδια πολυκατοικία υπήρχαν διαμερίσματα που κατοικούνται και δεν ήθελαν να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Απόσπασμα της επιστολής:
Στις 15 Οκτωβρίου 2013 λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στο δικηγόρο ναζιστή Μιχαλόλια, σπάζοντας το δικηγορικό γραφείο του στην οδό Νοταρά 35 στο κέντρο της Αθήνας. Δεν επιλέξαμε τον εμπρησμό επειδή η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι κατοικημένη και δεν θα θέταμε σε καμμία περίπτωση σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων. Η οργανωμένη περιφρούρηση στην οδο Μετσόβου και στην οδό Δεληγιάννη στο ύψος της Νοταρά έδωσε χρόνο στους συντρόφους να καταστρέψουν οτι βρήκαν στο γραφείο ενώ παράλληλα ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για αντιμετώπιση της 'αποτελεσματικής' ομάδας Δ, η οποία το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε τραμπουκισμούς θαμώνων καφενείων, γειτόνων των Εξαρχείων, νεολαίων που αράζουν σε πλατείες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...