Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες με υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα

Το ΑΣΕΠ κατήρτισε προσωρινούς πίνακες κατάταξης δημοσίων υπαλλήλων που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν το Υπουργείο Ναυτιλίας, ο ΟΑΕΕ και το ΕΤΕΑ.

Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι η κατάταξη των υπαλλήλων έγινε κατ΄ εφαρμογήν της υπ΄ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 απόφασης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914).

Τονίζει ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία που απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των φορέων.

Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας και ώστε να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων, βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης.

Οι συγκεκριμένοι πίνακες διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στα οικεία Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια που είναι αρμόδια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...