Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αντιφασιστικές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια


Αντιφασιστικές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια διοργανώνονται σήμερα, με την ΕΛΑΣ να βρίσκεται σε εγρήγορη εν όψει και προγραμματισμένης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στις 18:00 στον σταθμό Λαρίσης.


Αναλυτικά, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας - Πειραιά διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών οργανώσεων, αντιφασιστικών κινήσεων και συνελεύσεων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικών από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικών υπαλλήλων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στον δήμο Αθηναίων.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα με μουσικούς και καλλιτέχνες του θεάτρου δρόμου.

Εν τω μεταξύ, χθες η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τη διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα στον σταθμό Λαρίσης καταγγέλλοντας «πολιτικές διώξεις» κατά των Γ. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γ. Λαγού.

Η γνωστοποίηση των προθέσεων της Χρυσής Αυγής οδηγησε την Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Φασισμό και στη Ρατσιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ) να διοργανώσει αντισυγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στις 15:00 και πορεία προς τον σταθμό Λαρίσης με στόχο τη ματαίωση της συγκέντρωση της Χ.Α., την οποία χαρακτηρίζει «παρέλαση μίσους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...