Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Απετράπη απαγωγή του Αλεξ. Λαιμού, γόνου γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας!

Την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής του βίωσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας στο πάρκινγκ του σπιτιού του στο κέντρο της Αθήνας, όταν τρεις κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν, με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην κατάθεσή του στην αστυνομία να τον απαγάγουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, γύρω στις 4.00, όταν ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαιμός, γιος του εφοπλιστή Νικόλαου Λαιμού, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά με γραφεία σε Ελλάδα και Λονδίνο, επέστρεψε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Μαυρομματαίων, στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς, ο νεαρός νωρίτερα διασκέδαζε με φίλους του στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί, που γνώριζαν καλά την ταυτότητα και την οικογενειακή κατάσταση του 22χρονου, φαίνεται πως είχαν κρυφτεί, χωρίς να τους πάρει κανένας είδηση μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας και περίμεναν καρτερικά για ώρες μέχρι την επιστροφή του νεαρού από τη νυχτερινή του διασκέδαση.

Μόλις είδαν το σπορ αυτοκίνητο να καταφτάνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, φόρεσαν τις μαύρες κουκούλες τους και επιτέθηκαν στο νεαρό, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και τρόμαξε από τη σκηνή που του θύμισε, όπως περιέγραψε στην κατάθεσή του σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Οι τρεις άντρες, που φόρουσαν σκούρα ρούχα, πλησίασαν τον 22χρονο και με την απειλή μαχαιριού και λεκτικών απειλών κατάφεραν γρήγορα να τον ακινητοποιήσουν.

Αρχικά, τον έδεσαν με σχοινιά, ενώ τη στιγμή που πήγαν να του φορέσουν κουκούλα στο κεφάλι ο Αλέξανδρος Λαιμός αντέδρασε έντονα, καθώς κατάλαβε πως θα έπεφτε θύμα απαγωγής.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, κατάφερε και φώναξε, ενώ ένας από τους κακοποιούς, προκειμένου να τον φοβίσει ακόμα περισσότερο, του επιτέθηκε με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει -ευτυχώς ελαφρά- στο σημείο της κοιλιάς.

Εκείνη τη στιγμή, οι κάτοικοι της περιοχής που ανησύχησαν από τις φωνές και το θόρυβο, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να τους δει κανένας, οι τρεις κουκουλοφόροι, βλέποντας πως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, έριξαν τον πληγωμένο νεαρό στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, αλλά και για να μην δει κανείς τα χαρακτηριστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...