Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η αστυνομία ψάχνει ποιος τηλεφώνησε στον δράστη - Ζήτησε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου

Ερευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που τηλεφώνησαν στον 45χρονο δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά προκειμένου να ζητήσουν την.. .ενίσχυσή του μετά και τη μαρτυρία του 34χρονου θύματος διεξάξει η ΕΛ.ΑΣ..


Σύμφωνα με πληροφορίες η ασυνομία ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν τηλεφωνικές συνεννοήσεις μεταξύ των ατόμων που επιτέθηκαν στον 34χρονο Παύλο Φύσσα και του δράστη, πριν από το έγκλημα.

Ο φίλος του θύματος μιλώνττας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  ανέφερε ότι στο μαγαζί που παρακολουθούσε με το θύμα τον ποδοσφαιρικό αγώνα υπήρχαν και Χρυσαυγίτες με τους οποίους υπήρχε μια μικροένταση. Οπως τόνισε ο φίλος του 34χρονου ενώ βρίσκονταν ακόμη στην καφετέρεια έστελναν διαρκώς μηνύματα ενώ αμέσως μετά έπαιρναν τηλέφωνα και έτσι μετά από λίγη ώρα μαζεύτηκαν στην περιοχή 30 μαυροφορεμένα άτομα τα οποία και τους επιτέθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο δολοφόνος ρώτησε το θύμα με το που έφτασε αν βρίσκεται σε μία συγκεκριμένη οδό που υποτίθεται ότι έψαχνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...