Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντεκα τραυματίες από τις συμπλοκές

Γίνονται συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και Αλβανών κρατουμένων


Μεγάλη ένταση επικρατεί στη δ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, γίνονται συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και Αλβανών κρατουμένων. 

Τεταμένο είναι το κλίμα όλη την ημέρα στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, με διαδοχικές συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων. Από τα επεισόδια, τα οποία ξέσπασαν μεταξύ Αλβανών και Κούρδων, τραυματίστηκαν 11 άτομα.

Η αναταραχή ξεκίνησε το πρωί, όταν τραυματίστηκε ένα άτομο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά αργά το απόγευμα- στην ίδια πτέρυγα- ξέσπασαν ξανά συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων των ίδιων εθνικοτήτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι- που συνεπλάκησαν με άγνωστη αιτία- είχαν αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα. Επτά από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ τρεις αναμένεται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Αργά το απόγευμα σημειώθηκε ένταση μεταξύ κρατουμένων και στη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών, ωστόσο μετά από παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...