Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφία + βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικός σημαδεύει με όπλο διαδηλωτές στη Δάφνη

Φωτογραφία δείχνει αστυνομικό εκτός υπηρεσίας να σημαδεύει διαδηλωτές κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής διαδήλωσης στη Δάφνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της διαδήλωσης ο άνδρας πλησίασε τους διαδηλωτές και μετά από λογομαχία που είχαν, αυτοί άρχισαν να τον κυνηγούν. Εκείνος βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα της περιοχής,  απ' όπου απείλησε τους διαδηλωτές με όπλο. Κατά άλλες πληροφορίες, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο αστυνομικός «απεγκλωβίστηκε» με την επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο και σύμφωνα με  τις τελευταίες πληροφορίες, στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό για να αποτρέψει την άμεση σε βάρος του απειλή αφού είχε καταφύγει στο κατάστημα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της αστυνομίας, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων που αποσπάστηκε από τη συγκέντρωση στην πλατεία, επιτέθηκε στον ειδικό φρουρό ενώ εκείνος περνούσε με τη μοτοσικλέτα του. Οι διαδηλωτές κατέστρεψαν τη μοτοσικλέτα και καταδίωξαν τον ειδικό φρουρό.

Ο αστυνομικός φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ διετάχθη και ένορκη διοικητική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...