Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε από τη ζωή η εννιά μηνών κόρη του Κ. Γρίμπιλα

Τραγικά είναι τα νέα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της κόρης του Κώστα Γρίμπιλα, του δημοσιογράφου που ζει χάρη στην καρδιά του Ντουζόν Ζαμίτ, ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε από μπράβο νυχτερινού μαγαζιού στη Μύκονο.


Όπως είχε γράψει το star.gr, ο Κώστας Γρίμπιλας είχε ικετέψει μέσα από τη σελίδα του στο facebook, όλους τους φίλους του να προσευχηθούν για την επτά μηνών κορούλα του Κωνσταντίνα Αγγελική.

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου», έγραψε ο δημοσιογράφος και φυσικά τα μηνύματα συμπαράστασης έπεσαν βροχή.


Πριν λίγες ώρες όμως οι ελπίδες όλων έσβησαν. Όπως έγραψε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook, η πριγκίπισσά του δεν τα κατάφερε και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε», έγραψε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μικρής.

Δυστυχώς η μοίρα επεφύλασσε στον Έλληνα δημοσιογράφο που μένει στο Σίδνεϊ ένα ακόμα χτύπημα, ίσως το πιο μεγάλο που μπορεί να δεχθεί ένας άνθρωπος.

Έδωσε και κέρδισε τη μάχη για να κρατηθεί ο ίδιος στη ζωή, όμως αυτές τις ώρες νιώθει τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να αισθανθεί κάποιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...