Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αγροφύλακες: Μητσοτάκης τους προσέλαβε, Μητσοτάκης τους διώχνει!

Είχαν προσληφθεί επι Κωστα, με τον Κυριάκο ετοιμάζονται  για διαθεσιμότητα ή απόλυση.

Οι αγροφύλακες,  μεγάλο τμήμα των οποίων είχε προσληφθεί επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, στόχος, είναι η διεύρυνση των «δεξαμενών» της διαθεσιμότητας αλλά και των απολύσεων με υπαλλήλους οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν, τουλάχιστον σε ένα τμήμα τους, ανενεργοί.

Όσοι έχουν μεταφερεθεί στα δασαρχεία τα οποία ανήκουν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις φαίνεται ότι είναι περί τους 1.200 ωστόσο άλλες πληροφορίες μαζί με αυτούς που έχουν μετακινηθει άλλες υπηρεσίες, τους ανεβάζουν ακόμη και στις 8.000.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καλείται τώρα να θέσει σε διαθεσιμότητα τους αγροφύλακες οι οποίοι είχαν προσληφθεί επί πρωθυπουργίας του πατέρα του, Κ.Μητσοτάκη.

Σχετική πρόταση για μετακίνησή τους στους δήμους ετέθη από τον επικεφαλής των δημάρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και κατετέθη από το προεδρείο της ΚΕΔΕ κατά την συνάντηση με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...