Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή ο Πλάθιντο Ντομίνγκο

Σε νοσοκομείο της Μαδρίτης με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο διάσημος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπός του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ακύρωσε τις εμφανίσεις του για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η εμβολή που υπέστη ο 72χρονος Ντομίνγκο οφείλεται σε θρόμβο στο αίμα.

Η Νάνσι Σέλτζερ, ατζέντης του Ντομίνγκο, είπε ότι οι γιατροί ζήτησαν από τον ισπανό τενόρο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, αλλά όπως σημείωσε το πότε θα επιστρέψει στη σκηνή εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Ντομίνγκο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Το 2010 είχε επιστρέψει στη σκηνή μόλις 45 ημέρες αφότου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης καρκίνου. Και διατήρησε ένα πυκνό πρόγραμμα εμφανίσεων μολονότι βρίσκεται σε μια ηλικία που πολλοί συνάδελφοί του αποσύρονται.

Στα μέσα Ιουνίου ο Πλάθιντο Ντομίνγκο είχε επισκεφτεί την Αθήνα για να γιορτάσει, ως πρόεδρος της Europa Nostra, τα πενηντάχρονα της οργάνωσης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...