Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Δρακόντειοι» όροι από την Τρόικα για τη ρύθμιση δανείων

Τρόικα: Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωσή σας...

Αυστηρούς όρους για τη ρύθμιση και αναδιάρθρωση δανείων, κοινούς για όλες τις τράπεζες, θέλει να βάλει η τρόικα. 

Θα ζητείται από τους δανειολήπτες να περικόψουν "πολυτελείς" δαπάνες, όπως τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα ιδιωτικά σχολεία, ακόμα και τις διακοπές, όπως γράφει το money-money.gr.

Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωση σας...

Αυτοί είναι οι όροι που θέλει να βάλει η τρόικα, προκειμένου να γίνονται ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων από τις τράπεζες, με βάση το νέο πλαίσιο, που είναι υπό συζήτηση.

Ο σχεδιασμός της τρόικας προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις σε όσους δανειολήπτες βρίσκονται σε καθυστέρηση για να ρυθμίσουν το δάνειό τους με την τράπεζα.

Ταυτοχρόνως, διαμορφώνεται ένα αυστηρό πλαίσιο και οι όροι, με τους οποίους θα γίνουν οι ρυθμίσεις και οι αναδιαρθρώσεις των δανείων.

Σε δεύτερη φάση, θα ασκούνται πιέσεις μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών -για το λόγο αυτό προβλέπεται το "ξεπάγωμα" των πλειστηριασμών από το νέο έτος.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...