Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ομολογία - σοκ της 31χρονης παιδοκτόνου: «Μου έσπασε τα νεύρα και το χτύπησα»

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η 31χρονη παιδοκτόνος από την Αχαΐα - Στη νεκροψία θα διαπιστωθεί αν το βρέφος πέθανε στην κατάψυξη ή είχε καταλήξει από τα χτυπήματα

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει αυτό που συνέβη στο Αλεποχώρι Αχαΐας. Μάνα σκότωσε το μόλις τριών μηνών παιδί της και το έβαλε στο ψυγείο!

Η παιδοκτόνος είναι 31 ετών και ζει με τον σύζυγό της στα ορεινά της Αχαΐας μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο σύντροφός της επέστρεψε στο σπίτι. Αντικρίζοντας το άψυχο μωρό στο ψυγείο, ανάστατος ειδοποίησε τους γείτονες και κάλεσε την Αστυνομία. Αμέσως στο σημείο έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και η ιατροδικαστής, που διαπίστωσε εκδορές και μώλωπες στο άψυχο σώμα του βρέφους.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα η σύγχρονη Μήδεια. Η μητέρα, ο οποία κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από σχετικό ένταλμα του ανακριτή Πατρών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν ενώ σύμφωνα με το patrastimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα. Ο πρώτος της σύζυγος, πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας, έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Το χρονικό της φρίκης

Όσον αφορά στις συνθήκες θανάτου του βρέφους, η 31χρονη, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού πρώτα χτύπησε το περασμένο Σάββατο το αγοράκι με τα χέρια της, το πέταξε στο παρκοκρέβατο, στο οποίο δεν υπήρχε στρώμα. Έπειτα από κάποιες ώρες το βρέφος κατέληξε, καθώς η μητέρα δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το βρέφος στο ψυγείο, που βρίσκεται στην αποθήκη και το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύντροφός της.

«Μου έσπασε τα νεύρα και το χτύπησα»

Αυτό φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς η 31χρονη παιδοκτόνος. Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν το βρέφος πέθανε μέσα στην κατάψυξη ή είχε καταλήξει νωρίτερα από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η οικογένεια συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα και η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...