Σάββατο 4 Μαΐου 2013

«Άλλος πυροβόλησε την Κατερίνα» λέει ο συλληφθείς δραπέτης των φυλακών Τρικάλων


Tην Τετάρτη θα μεταχθεί στον 19ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη χθες μετά την ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

Ο Εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα ,ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του και παραμένει υπό κράτηση.

Ο 35χρονος αδίστακτος κακοποιός,Αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας.

Ο Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε στους αστυνομικούς. Κατά την κατάθεσή του, λίγο μετά τη σύλληψη του, παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά αρνείται πως είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 25χρονης κοπέλας, που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...