Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αυτοκτόνησε ο δικηγόρος Κώστας Ρεσβάνης - Είχε προσπαθήσει και πριν 5 μήνες

Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Πειραιά Κώστας Ρεσβάνης. 

Ο αυτόχειρας που ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, έπεσε από τον 5ο όροφο κτηρίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του.


Ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου όταν προσπάθησε με την καραμπίνα του να βάλει τέλος στη ζωή του, πάλι μέσα στο γραφείο του στον Πειραιά. Μάλιστα όταν ειδοποιήθηκαν και πήγαν οι διασώστες είπε ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο του την ώρα που το καθάριζε.

Τότε είχε γραφεί:

Στο θώρακα αυτοτραυματίστηκε ο πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου του Πειραιά Κώστας Ρεσβάνης. Σύμφωνα με τους άνδρες του ΕΚΑΒ ο έγκριτος νομικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να καθαρίσει την καραμπίνα του. Για την ιστορία, δέκα λεπτά πριν τις οκτώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έσπευσαν άμεσα στο δικηγορικό γραφείο και βρήκαν τον άνδρα μέσα στα αίματα. Διατηρούσε τις αισθήσεις του. Είπε ότι προσπάθησε να καθαρίσει το κυνηγετικό όπλο όταν αυτό εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στο στήθος. Η ώρα αλλά και το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας φορούσε κοστούμι πάντως προβλημάτισαν τους διασώστες που ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ερευνά τώρα κάθε ενδεχόμενο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...