Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO: 49χρονος νταλικιέρης έρχεται τρέχοντας από Ναύπακτο στην Αθήνα για να σώσει το τοπικό ΤΕΙ


Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία -μήκους 216 χλμ- επέλεξαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου και οι φοιτητές του Τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων με έδρα την πόλη προκειμένου να ζητήσουν από το υπουργείο Παιδείας να αναθεωρήσει την απόφαση για την μεταφορά του τμήματος τους σε άλλη πόλη.

Πρωταγωνιστής της ενέργειας αυτής είναι ο Δημήτρης Καραχάλιας, νταλικιέρης στο επάγγελμα και ερασιτέχνης υπερ-μαραθωνοδρόμος που, ως σύγχρονος Φειδιπίδης, έχει αναλάβει να μεταφέρει το μήνυμα των κατοίκων της πόλης στα χέρια του υπουργού Παιδείας.

Η εκκίνηση της διαδρομής θα γίνει την Τετάρτη 27/2/2013 στις 18:00 με τον δρομέα να έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει την απόσταση 216 χλμ που χωρίζει την Ναύπακτο από το υπουργείο παιδείας στο Μαρούσι σε περίπου 36 ώρες.

Οι κάτοικοι της πόλης αναμένεται να συνοδεύσουν τον Καραχάλια (με τα πόδια, ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα) μέχρι την γέφυρα του Αντίρριου. Ενώ για το υπόλοιπο της διαδρομής θα έχει μαζί του δυο ποδηλάτες μέλη του Lepanto Runners, του τοπικού συλλόγου δρομέων, μαραθωνοδρόμων και υπεραποστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...