Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πιστόριους: Αφού την σκότωσε, της κάνει και «πριβέ» μνημόσυνο!


Μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι του θείου του στη Νότιο Αφρική θα κάνει απόψε ο Όσκαρ Πιστόριους για να τιμήσει τη μνήμη της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία δολοφόνησε ο ίδιος, τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου.

Στην τελετή θα παραβρεθούν μόνο μέλη και στενοί φίλοι του 26χρονου Παραολυμπιονίκη, καθώς, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, ο Πιστόριους «συνεχίζει να θρηνεί και βρίσκεται σε βαθύ πένθος από την ημέρα που έχασε τη Ρίβα».

Μάλιστα, ζητήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την απόφαση του αθλητή και να τους επιτρέψουν να τιμήσουν μόνοι τους τη μνήμη της 29χρονης.

Φαίνεται πάντως πως ο Πιστόριους προσπαθεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του αφού σήμερα ανακοίνωσε στις αρχές της Ν. Αφρικής ότι όσο διάστημα είναι ελεύθερος, θέλει να προπονείται καθημερινά..

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιστόριους, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση την περασμένη εβδομάδα, θα παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 4 Ιουνίου.

Ο αθλητής πρέπει να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ραντ (περίπου 85.000 ευρώ). Επίσης, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους υποχρεώνεται να παραδώσει το διαβατήριό του, να αποφύγει τις επαφές με μάρτυρες της υπόθεσης και να μην επιστρέψει στο σπίτι του, τον τόπο του εγκλήματος. Θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα -κάθε Δευτέρα και Παρασκευή- να παραδώσει όλα τα όπλα που έχει στην κατοχή του και να μην καταναλώνει αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...