Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του χρυσοχόου στη Λυκόβρυση

Δύο Αλβανοί υπήκοοι είναι οι δράστες της δολοφονίας του 35χρονου ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Λυκόβρυση, η οποία είχε διαπραχθεί στις 31 Μαίου του 2011. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με όπλο τύπου καλάσνικοφ και αφού πυροβόλησαν το θύμα και το σκότωσαν, στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά και διέφυγαν. Κατά τις έρευνας της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ο ένας από τους δράστες του φόνου, ηλικίας 23 χρόνων, ενώ ο δεύτερος, ηλικίας 26 χρόνων, καταζητείται.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 23χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι δράστες του φόνου είχαν εισβάλει στο κατάστημα του θύματος, στηνοδό Πλαστήρα, λίγη ώρα από τη στιγμή που το είχε ανοίξει.

Αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, πυροβόλησαν με όπλο τύπου καλάσνικοφ και σκότωσαν τον 35χρονο και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Η μοτοσυκλέτα βρέθηκε λίγη ώρα μετά το φόνο στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη και τα όπλα (ένα KALASHNIKOV και ένα πιστόλι MAKAROV) των δραστών.

Οι Αλβανοί υπήκοοι τις επόμενες ημέρες κρύφτηκαν σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.Ο 23χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα και συνελήφθη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ακόμη Αλβανοί υπήκοοι, 23 και 24 ετών οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες να διαφύγουν μετά τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...