Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Στουρνάρας προς ΔΕΗ: Να εισπράττεται το τέλος

Εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το ειδικό τέλος ακινήτων έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με επιστολή του προς τη διοίκηση της Επιχείρησης.


Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να συνεχιστεί η είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για λόγους εθνικού συμφέροντος παρά την πρόσφατη απόφαση του Πολυμελούς πρωτοδικείου που απαγόρευε την ενσωμάτωση του στους λογαριασμούς.

Το υπουργείο Οικονομικών, μάλιστα, προχώρησε σήμερα και στην κατάθεση στον Άρειο Πάγο αίτησης αναίρεσης και προσωρινής αναστολής της πρωτόδικης απόφασης.

Aντιδράσεις αντιπολίτευσης


Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει "απαράδεκτη" την παρέμβαση του κ. Στουρνάρα στο θέμα, σημειώνοντας ότι "αποδεικνύει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν σταματά πουθενά, ούτε σε δικαστικές αποφάσεις, ούτε σε νόμους".


"Θα επιχειρήσει να τα 'κάνει όλα' προκειμένου να εξοντώσει οικονομικά τον κόσμο της εργασίας ώστε να τον ρίξει εξαθλιωμένο στα δίχτυα της άγριας εκμετάλλευσης και του μαύρου εργασιακού μεσαίωνα. Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...