Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Γολγοθάς δίχως τέλος για τα παιδιά του συζυγοκτόνου της Αγυιάς

Ένα δεύτερο δράμα ζουν πέντε αδέλφια από τα οποία τα τέσσερα είναι ανήλικα, τα οποία πριν από λίγους μήνες είδαν το πάθος να οπλίζει το χέρι του πατέρα τους και να σκοτώνει τη μητέρα τους... 

Στον απόηχο των όσων προηγήθηκαν και προκάλεσαν το έγκλημα στην οδό Νοταρά της Αγυιάς, τα τέσσερα ανήλικα ζουν από τότε χωρισμένα στα δυο, ενώ ο μεγάλος τους αδελφός προσπαθεί να αναλάβει την ευθύνη της επιμέλειάς τους.

Τα δυο από τα τέσσερα παιδιά ζουν με το θείο τους, αδελφό του πατέρα τους και το μεγάλο τους αδελφό, ενώ για τα άλλα δυο την επιμέλεια προσωρινά έχει αναλάβει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr με απόφαση γενικού εισαγγελέα απαγορεύεται στα δύο αδέρφια να έρθουν σε επικοινωνία και να δουν τα άλλα δυο.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του αδελφού και του θείου των παιδιών η άρνηση – απαγόρευση παραμένει, με αποτέλεσμα τέσσερα μικρά παιδιά να 'χουν να ανταμώσουν σχεδόν από τη στιγμή της τραγωδίας.

Στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες έρχεται και το ενδεχόμενο το δικαστήριο να ανάψει πράσινο φως προκειμένου τα παιδιά να μεταφερθούν στη Σερβία, απ’ όπου κατάγεται η γιαγιά τους από την πλευρά της άτυχης μητέρας τους.

Τις επόμενες ώρες ενδέχεται να είναι ήδη αργά, καθώς με την πρώτη απόφαση το δικαστήριο έκρινε πως η 68χρονη γιαγιά τους είναι σε θέση να έχει την επιμέλεια τους – παρόλο που έχει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα – αλλά στην απόφαση δεν αναφέρεται αν αυτό μπορεί να συμβεί εντός της Ελλάδας ή ακόμα και σε μια χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ερχόμενη Δευτέρα δεν αποκλείεται να συμβεί ένα ακόμα δράμα, καθώς αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί αν τέσσερα αδέλφια ή τα δυο έστω από αυτά θα βρεθούν να ζουν χώρια για πάντα και μάλιστα ίσως και σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...