Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέφος 4 ημερών βρέθηκε σε ασανσέρ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Έκπληξη περίμενε έναν επισκέπτη της νεογνολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Όταν άνοιξε η... πόρτα του ανελκυστήρα της παιδιατρικής πτέρυγας αντίκρισε ένα βρέφος τυλιγμένο στις πάνες του. Το άτυχο αγγελούδι εισήχθη στην κλινική όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Είναι άγνωστο αν το βρέφος γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο ή σε άλλο μέρος και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στη νεογνολογική κλινική.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το τεσσάρων ημερών κοριτσάκι είναι υγιέστατο. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς του.

Το μοναδικό ίδρυμα στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να υποδεχθεί το άτυχο βρέφος είναι το Δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός. Εάν δεν εντοπιστούν οι γονείς της η μικρή Αλεξάνδρα, όπως την ονόμασαν οι νοσοκόμες, θα βρεθεί σύντομα στο δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Μέχρι να βρεθεί στο ίδρυμα το άτυχο νεογνό θα απολαμβάνει την στοργή των νοσοκόμων της νεογνολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Η νεογέννητη Αλεξάνδρα ήρθε αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζωής από πολύ νωρίς. Η οδύσσειά της θα ολοκληρωθεί όταν νιώσει την οικογενειακή θαλπωρή στην αγκαλιά των θετών γονιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...