Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πέταξαν μπουκάλι σε βοηθό διαιτητή και διακόπηκε ο αγώνας Άρη - Αστέρα

Για ένα κόρνερ που δεν δόθηκε, ένας ανεγκέφαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τραυμάτισε με μπουκάλι που πέταξε την βοηθό Χρυσούλα Κουρομπύλια και το ματς του Άρη με τον Αστέρα έχει διακοπεί.

Σε αυτή την χώρα και το ποδόσφαιρό της τα έχουμε δει όλα, αλλά να υπάρξει ανεγκέφαλος που να χτυπήσει με αντικείμενο μια γυναίκα βοηθό, επειδή... τόλμησε να μην δώσει ένα κόρνερ, η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε δει. Και όμως έγινε και αυτό για να αποδείξει για ακόμα μία φορά πως η βλακεία είναι ανίκητη.

Ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης βρισκόταν στο 44', όταν οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για κόρνερ που δεν δόθηκε από την βοηθό Χρύσα Κουρομπύλια. Αρχικά κάποιος ανόητος πέταξε αντικείμενο με την βοηθό να πηγαίνει στον διαιτητή, μετά την ολιγόλεπτη διακοπή και την στιγμή που επέστρεφε στη θέση της, δέχθηκε μπουκάλι με συνέπεια να τραυματιστεί.

Η διακοπή του αγώνα ήταν άμεση, με τον Τριτσώνη να φεύγει μαζί με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια. Μιλάμε για μια εντελώς ανόητη ενέργεια του ανεγκέφαλου που μόνο κακό κάνει στην ομάδα του, καθώς αν υπάρξει οριστική διακοπή του παιχνιδιού, οι «κίτρινοι» κινδυνεύουν με μεγάλη τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...