Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η απάντηση του Λιάγκα στη Μανωλίδου για τα προσόντα του!

Η Ευγενία Μανωλίδου άφησε υπονοούμενα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τα προσόντα του Γ. Λιάγκα. Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά του παρουσιαστή να απαντήσει, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ήξερε τίποτα.

Πλήρη άγνοια είχε για το γεγονός ότι η Μανωλίδου τόλμησε να… θίξει τα προσόντα του. Από τους συνεργάτες του τα έμαθε όλα σήμερα το πρωί, αφήστε που δεν τους πίστευε κιόλας μέχρι να δει το απόσπασμα.

«Εμείς πιστεύαμε ότι τα προσόντα σου είναι μεγάλα, λόγω μύτης, αλλά η κυρία Μανωλίδου έ
χει άλλη άποψη», είπε η Σάσα Σταμάτη στον Γ. Λιάγκα, ο οποίος την κοίταγε σαστισμένος.
«Δε σας πιστεύω. Να δω το απόσπασμα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει πει άνθρωπος αυτό το πράγμα», είπε ο Λιάγκας μέχρι που έπεσε το video και αποκαλύφθηκε η… αλήθεια.

«Δεν πίστευα ότι το έχει πει. Να πω κάτι. Επειδή δύο φορές κινδύνεψαν να χωρίσουν οι άνθρωποι κι επειδή δε θέλω εγώ να μπω ανάμεσά τους, θέλω να πω στον Άδωνη ότι η Ευγενία δεν με έχει δει ποτέ γυμνό. Για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις δει κάποιον γυμνό. Ε… δεν με έχει δει γυμνό η Ευγενία», είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα άφησε και ο Γ. Λιάγκας το δικό του υπονοούμενο, ότι όλα αυτά γίνονται λόγω εκλογών.
«Όλοι κρινόμαστε. Πάντως άμα θέλουν για να τους βοηθήσω λίγο στις εκλογές, να με βάλουν κι εμένα στο προεκλογικό φυλλάδιο», είπε.

Τι είπε η Φαίη τώρα για όλα αυτά; Τίποτα. Ούτε που να υπερασπιστεί τα προσόντα του συζύγου.
Μόνo μια απορία είχε…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...