Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία - Η έκκληση της οικογένειας του

Τον δικό της γολγοθά βιώνει τις τελευταίες 10 ημέρες η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη ο οποίος εξαφανίστηκε  πριν 10 ημέρες από το Μαρκόπουλο Αττικής και εώς τώρα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής. 
 
Ο 48χρονος επιχειρηματίας, πατέρας μιας κόρης 17 εών, το  απόγευμα του Σαββάτου στις 31/3/2012,  βρισκόταν σε τραπέζι στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Κάποια στιγμή γύρω στις 18.45 δέχθηκε τηλεφώνημα και αποχώρησε για ένα ραντεβού ενημερώνοντας την παρέα του πως θα επιστρέψει σε μία ώρα. Μάλιστα προτού φύγει για το ραντεβού τηλεφώνησε στην αδελφή του για να την καλέσει στο τραπέζι. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν οι συγγενείς του.
 
Αφού πέρασε η μια ώρα και ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στην παρέα του άρχισαν να του τηλεφωνούν επίμονα όμως κανείς δε σήκωνε το τηλέφωνο. Μάλιστα γύρω στις 12.30 το βράδυ το κινητό του έκλεισε. 
 
Οι συγγενείς του απευθυνθήκαν στην αστυνομία όπου εκεί τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν έρευνες εάν δεν περάσουν 48 ώρες. Ετσι ανέλαβαν δράση μόνοι τους και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή γύρω απο το Μαρκόπουλο ρωτώντας σε καταστήματα, καφετέριες και μπαρ εάν κάποιος τον έχει δει. 
 
Την επόμενη μέρα το πρωί, την 1/4/2012, ο αδελφός της συντρόφου του εντόπισε το αυτοκινητο του 48χρονου σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Ευαγγελιστρία Κουβαρά και αμέσως ειδοποιησε την αστυνομία. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο ομως απο το ντουλαπάκι οπου φύλαγε τα έγγραφά του ο Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης ήταν άδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...