Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης καθώς βρισκόταν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το βράδυ του Σαββάτου μπήκε με πόνους στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι οφείλονταν σε κρίση χολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι πολύ καλή κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Τον Ιανουάριο  ο τραγουδιστής  είχε πάλι περιπέτεια με την υγεία του όταν ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα προερχόταν από μια κήλη, η οποία δεν είχε αντιμετωπιστεί εγκαίρως, και έτσι ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο.

Ο Γ. Μαργαρίτης είχε εκφράσει πρόσφατα την άποψή του για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τόνισε πως ο κάποιοι πολιτικοί δεν «πρόσεξαν όπως έπρεπε την πατρίδα».

Σίγουρα κάποιοι ανάμεσα τους, συνέχισε, έβλεπαν προς τα πού πήγαινε η χώρα και δεν μπορεί όλοι να πιάστηκαν στον ύπνο. Αυτό που τον στεναχωρεί είναι ότι κανένας δεν μίλησε και δεν προειδοποίησε.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ωστόσο τόνισε πως δεν θέλει να τους «πάρει όλους σβάρνα», καθώς δεν πιστεύει πως όλοι είναι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...