Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΤΙΤΑ: "Εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ»

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΚΑΙ με σκληρές εκφράσεις όπως "εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ» και «το κανάλι του 3%», κάνει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) με αφορμή  τις απεργίες που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

"Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες 24ωρες απεργίες μας με μεγάλη επιτυχία καθώς υπήρξε καθολική συμμετοχή. Τα δελτία ειδήσεων σίγησαν και οι ζωντανές εκπομπές των σταθμών δεν βγήκαν. Η αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς, ήταν τεράστια καθώς όλοι μας έχουμε καταλάβει πως παλεύουμε όχι μόνο για τα δίκαια αιτήματά μας αλλά και για την ίδια μας την αξιοπρέπεια, για την ίδια μας την επιβίωση. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινήσαμε και θα τελειώσουμε αυτόν τον αγώνα! Για άλλη μια φορά σε αυτές τις απεργίες είδαμε όλοι πως έχουμε την δύναμη και μπορούμε να τα καταφέρουμε!!! Αυτό ήταν ένα πρώτο μήνυμα που πήραν από όλους εμάς οι εργοδότες μας.
Μοναδική παραφωνία για άλλη μια φορά ήταν το μνημονιακό κανάλι του ΣΚΑΙ που δεν σεβάστηκε όχι μόνο την δική μας απεργία, αλλά και αυτή την στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ που κήρυξε για συμπαράσταση. Δεν μας κάνει πια εντύπωση μιας και η διοίκηση του εργασιακού ΝΤΑΧΑΟΥ το ΣΚΑΙ, «απαγορεύει» με τρομοκρατικούς και αυταρχικούς τρόπους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής των εργαζομένων του σταθμού, σε οποιαδήποτε κινητοποίηση.
Εμείς απλά διαμηνύουμε στην διοίκηση του «εργασιακού στρατοπέδου συγκέντρωσης» του ΣΚΑΙ πως όλος ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι!!! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως τα επίθετα που κυκλοφορούν για τον σταθμό στα στόματα όλων των Ελλήνων είναι: «ο μισητός ΣΚΑΙ» και «το κανάλι του 3%».
Συνάδελφοι!!! Παραμένουμε όλοι σε εγρήγορση καθώς ο αγώνας μας είναι μακρύς και δύσκολος. Αυτές οι απεργίες ήταν απλά η αρχή. Θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...