Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΣΗΕΑ: Απολύθηκαν δύο δημοσιογράφοι από τον Alpha γιατί... "δεν γυάλισαν τα παπούτσια" του Μουτσινα΄!

Δύο «περίεργες» απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και μια στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο κανάλι για σήμερα το μεσημέρι με αφορμή αυτές τις απολύσεις κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός "ALPHA" , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν "να γυαλίσουν τα παπούτσια" παρουσιαστή μεσημεριανής "ψυχαγωγικής" εκπομπής. Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA", από τις 15.00 έως τις 17.00 για την Τρίτη, 10 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των συναδέλφων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι δύο δημοσιογράφοι που προέρχονταν από το δελτίο ειδήσεων, και είχαν πολλά χρόνια παρουσίας στο κανάλι, εργάζονταν στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Την προηγούμενη Τετάρτη, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι απολύθηκαν καθώς ο παρουσιαστής τους θεωρούσε μη παραγωγικούς ενώ φέρεται να τους αποκαλούσε «δημόσιους υπαλλήλους» σε συζητήσεις του με τρίτα πρόσωπα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος Νόρα Μολυβιάτη αρνήθηκε να υπογράψει την απόφαση της απόλυσης της και η διευθύντρια προσωπικού την κάλεσε να αποχωρήσει από τον σταθμό αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...