Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επίθεση Μπακογιάννη στην Αλ. Παπαρήγα για την απεργία της ΠΝΟ

Επίθεση στην Αλέκα Παπαρήγα για την στήριξη της απεργίας των ναυτεργατών εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατηγόρησε την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ότι "πιστεύει ότι ο λαός πρέπει ακόμα περισσότερο να εξαθλιωθεί, ακόμα περισσότερο να καταστραφεί, για να αντλήσει το κομμουνιστικό κόμμα πολιτικά οφέλη".

"H κατάσταση των αγροτών της Κρήτης είναι εξαιρετικά δύσκολη, δήλωσε απο το Ηράκλειο της Κρήτης οπου βρίσκεται, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στη γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

"Η περσινή παραγωγή, συνέχισε η Ντ. Μπακογιάννη, χάθηκε γιατί δεν μπόρεσε εγκαίρως να μεταφερθεί στο εξωτερικό και τις αγορές.

Η λογική της κυρίας Παπαρήγα ότι μπορεί μια κοινωνική ομάδα να εξοντώνει μια άλλη για να προσθέσει ατέλειωτους ανέργους στον ήδη μακρύ κατάλογο που υπάρχει, είναι μοναδική.

Είναι η λογική του κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο πιστεύει ότι ο λαός πρέπει ακόμα περισσότερο να εξαθλιωθεί, ακόμα περισσότερο να καταστραφεί, για να αντλήσει το κομμουνιστικό κόμμα πολιτικά οφέλη.

Ελπίζω η κυρία Παπαρήγα αντί να έχει τις έτοιμες απαντήσεις της, να μιλήσει με τους αγρότες της Κρήτης που μέχρι τώρα έχει αποφύγει να τους δεχθεί".
ERT.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...