Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στην β' Αθηνών με την ΔΗΜΑΡ ο διεγραμμένος από το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης

Υποψήφιος στην β' Αθηνών με την Δημοκρατική Αριστερά θα είναι στις εκλογές ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία, Οδυσσέας Βουδούρης.

Η συνεργασία τους θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο καφέ «Μαύρη Πάπια»στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος ο βουλευτής δηλώνει: «Η συνεργασία μου με τη Δημοκρατική Αριστερά δεν είναι μια συγκυριακή επιλογή εκλογικού χαρακτήρα. Είναι μια καίρια πολιτική πράξη που βασίζεται στην πάγια πεποίθησή μου ότι η αλλαγή πορείας σε αυτή τη χώρα απαιτεί τη συμβολή της Αριστεράς, που δέχεται να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες.

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σήμερα το κόμμα που, απεγκλωβισμένο από ιδεοληψίες και με πυξίδα τις αξίες της αριστεράς, καλείται να συσπειρώσει δυνάμεις του ευρύτερου αριστερού και προοδευτικού κόσμου, ώστε να αναδειχτεί ο δρόμος εξόδου από την κρίση στην οποία βυθίζει τη χώρα το δίπολο των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ είχε αντιδράσει στην υποψηφιότητα Βουδούρη στη Μεσσηνία και είχε προτείνει να μεταπηδήσει στη Β' Αθήνας.

Στο μεταξύ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επισήμως η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ και με τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αμοιρίδη, Ηλία Θεοδωρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Γιάννη Παπαμανώλη. Μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου και τους νυν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ το κόμμα του Φώτη ΚΟυβέλη μπορεί να συγκροτήσει άμεσα κοινοβουλευτική ομάδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα αποκτήσει όλα τα προνόμια της προεκλογικής περιόδου όπως για παράδειγμα συμμετοχή στα debates κλπ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...