Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του «δράκου της Αθήνας»

Τουλάχιστον έξι γυναίκες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 37χρονου Έλληνας δράκος που είχε σκορπίσει τον τρόμο στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων. Ωστόσο η αστυνομία δεν αποκλείει τα θύματα να είναι περισσότερα και απλώς να μην έχουν καταγγείλει τον δράστη.

Ο «δράκος της Αθήνας» «χτυπούσε» πάντα ξημερώματα, την ώρα που τα θύματα του επέστρεφαν από τη νυχτερινή τους έξοδο. Εκείνος έστηνε καρτέρι κοντά στις εισόδους των πολυκατοικιών και μόλις οι άτυχες γυναίκες πλησίαζαν, τότε υπό την απειλή όπλου τις ακινητοποιούσε και τις υποχρέωνε να μπουν μαζί του στο διαμέρισμα τους.

Τότε ξεκινούσε και ο απόλυτος εφιάλτης. Ο δράστης αφού έκανε άνω κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, στη συνέχεια και ανάλογα με τις διεστραμμένες ορέξεις του ασελγούσε πάνω τους και δύο από αυτές τις βίαζε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso τα θύματα του τον αναγνώρισαν μετά τη σύλληψή του και στις καταθέσεις τους τον περιέγραψαν ως διαταραγμένο άνθρωπο που δε δείχνει να έχει συναίσθηση της πραγματικότητας

Ο εφιάλτης ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, όταν έγιναν και οι πρώτες καταγγελίες στην αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων. Το λάθος όμως που έκανε ο δράκος της Αθήνας ήταν ότι χρησιμοποίησε τα κινητά τηλέφωνα που είχε κλέψει από τα θύματά του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...