Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Απολαύστε το μοναδικό πρόγραμμα της Nova σε HD ή 3D με προβολείς Epson Home Cinema

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προβολέων1, και ο Όμιλος Forthnet, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής ευρυζωνικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους συνδρομητές Nova να απολαμβάνουν την απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία σε «μεγάλη οθόνη».  

Συγκεκριμένα, μόνο στα Καταστήματα Forthnet και μόνο για το διάστημα από 1/2/2012 μέχρι 31/3/2012, οι νέοι συνδρομητές στα premium πακέτα sports, cinema, full της Nova θα μπορούν να αποκτήσουν τον προβολέα Epson EH-TW3200 Full HD και το νέο επαναστατικό προβολέα Full HD 3D ΕΗ-ΤW5900 και δύο ζευγάρια γυαλιά 3D σε προνομιακή τιμή.

Με τον προβολέα Full HD Epson® EH-TW3200 (1080p), οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφική εμπειρία υψηλής ποιότητας από τα 4 κανάλια Novacinema, με τις καλύτερες ταινίες σε πρώτη προβολή, αλλά και βραβευμένες σειρές, όπως το Game of Thrones της HBO. Επιπλέον, είναι ιδανικός για «ζωντανή» παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων από τα κυριότερα πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς θεσμούς όπως: Superleague, Champions League, Europa League, Premier League (αγγλικό πρωτάθλημα), Championnat (Γαλλικό πρωτάθλημα), Copa Del Ray (Κύπελλο Ισπανίας), Coppa Italia (Κύπελλο Ιταλίας), Euroleague (μπάσκετ) στα κανάλια Novasports.

Με τον προβολέα Full HD 3D ΕΗ-ΤW5900 (1080p) με την επαναστατική τεχνολογία της Epson για φωτεινότερες τρισδιάστατες εικόνες, οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να απολαμβάνουν και σε 3D αθλητικές μεταδόσεις και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια στη «μεγάλη» οθόνη του σπιτιού τους.

Η Nova, πάντα πρωτοπόρος στη νέα τηλεοπτική εμπειρία, έφερε πρώτη στους Έλληνες τηλεθεατές την απόλυτη 3D εμπειρία θέασης με την πιλοτική τρισδιάστατη μετάδοση του κορυφαίου αγώνα για το Champions League, Μίλαν – Μπαρτσελόνα, στις 23 Νοεμβρίου 2011.

Γίνετε τώρα συνδρομητής Nova και αποκτήστε σε προνομιακή τιμή τον προβολέα Epson της επιλογής σας για να απολαμβάνετε την απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία με υψηλή ποιότητα εικόνας και μοναδικό περιεχόμενο σε δύο ή τρεις διαστάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...