Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Που συμφώνησαν και που διαφωνούν οι αρχηγοί

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου "ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν και εξέτασαν σε βάθος το περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος που συνοδεύει τη χρηματο-οικονομική στήριξη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Συμφώνησαν σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση ένα το οποίο απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση με την τρόικα. Η συζήτηση αυτή θα γίνει αμέσως ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup". Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις".

Ο κ. Μπεγλίτης ενημερώνει αυτή τη  στιγμή τους δημοσιογράφους για τις θέσεις του Παπανδρέου που επιμένει ότι το πρόβλημα των επικουρικών ταμείων ΔΕΝ πρέπει να μεταφερθεί στις κύριες συντάξεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ  Aντ. Σαμαράς δήλωσε:

"Για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, υπάρχει ακόμα ένα θέμα με τις συντάξεις.

Προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο, τα πράγματα είναι δύσκολα, θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις για όλες τις συντάξεις.  Θα συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση".


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...