Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟΣ με την Τρόϊκα ο πρωθυπουργός - ΕΦΥΓΑΝ οι 3 αρχηγοί...

Συμφώνησαν σε όλα τα θέματα εκτός από ένα οι αρχηγοί με τον Παπαδήμο που ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και συναντάται αυτή τη στιγμή με την τρόϊκα.

Στο Μαξίμου βρίσκεται η Τρόικα εδώ και λίγα λεπτά προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για το αποτέλεσμα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

 Χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς έφυγε από το Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση ούτε κατά την είσοδό του στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

 Με ένα στίχο του Καβάφη αποχαιρέτησε τα τηλεοπτικά κανάλια έξω παό το Μαξίμου ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποχωρώντας από την σύσκεψη. Σε δεύτερη δήλωση λίγα λεπτα μετά είπε" Τους είπα ότι δε μπορώ να απαντήσω μέσα σε λίγες ώρε για το μέλλον της Ελλάδας τα επόμενα πολλά χρόνια, κατέθεσα την άποψή μου από τις 6 το απόγευμα αλλά κάθισα για να στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά στο θέμα των συντάξεων". Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζητά έγγραφες διαβεβαιώσεις από την Κεντρική τράπεζα της Ελλάδας και το νομικό συμβούλιο του κράτους οτι τα μέτρα αυτά θα οδηγήσουν σε διέξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...