Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΣΥ: Ποιά κτίρια των ΑΕΙ είναι .. αποθήκες πολεμοφοδίων;

Την εφαρμογή του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο, ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία.

Την εφαρμογή του νόμου για το άσυλο στα πανεπιστήμια, ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και επιρρίπτει ευθύνες στα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης αντί να επιρρίπτουν το ένα τις ευθύνες στο άλλο, πάνω από την κατεστραμμένη Αθήνα, καλά θα κάνουν έστω και τώρα να αντιληφθούν το κακό που έχουν προκαλέσει με την κάλυψη και την ανοχή τους σε ορισμένες πρυτανικές αρχές που αρνούνται την εφαρμογή του νόμου για το άσυλο στα πανεπιστήμια» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Επιπλέον κάλεσε τις πρυτανικές αρχές να ενημερώσουν την αστυνομία για τους κατειλημμένους ακαδημαϊκούς χώρους και κτίρια, τα οποία «λειτουργούν ως αποθήκες πολεμοφοδίων, για να συλλάβει τους υπεύθυνους».

«Η εγκληματική τους αδιαφορία στις συνεχείς εκκλήσεις μας, άφησε ελεύθερες τις ομάδες της αλητείας και του τραμπουκισμού να χρησιμοποιήσουν το κέντρο πολεμικών επιχειρήσεων στη Νομική Σχολή διαλύοντας το κέντρο της πόλης» συμπλήρωσε ο κ. Ζαφειριάδης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...