Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μενεγάκη: «Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός»

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελισάβετ Σπανού να τραγουδάνε το κομμάτι «Μέρες που δεν σου ‘πα σ’ αγαπώ».

«Χρόνια πολλά παιδιά!» είπε, μετά το τέλος του τραγουδιού η 42χρονη παρουσιάστρια στους δύο καλεσμένους της, και συνέχισε, κοιτώντας τους συνεργάτες της: «Λένε ότι οι ερωτευμένοι φαίνονται από μακριά, γιατί λάμπουν! Για να δούμε, ποιοι πραγματικά είναι ερωτευμένοι; (…) Είναι ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος. Να ξεχνάς τα προβλήματα –τα καθημερινά, γιατί τα πιο σοβαρά δεν ξέρω αν ξεπερνιούνται απλά με έρωτα».

Στη συνέχεια, η συζήτηση πέρασε στον έρωτα που παραμένει ζωντανός μετά από ένα χωρισμό και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Το να είσαι χωρισμένος δεν σημαίνει ότι έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο της σχέσης και δεν είσαι πια ερωτευμένος. Υπάρχουν οι χωρισμοί όπου η κατάσταση έχει τελειώσει, αλλά υπάρχουν και οι χωρισμοί όπου η ιστορία δεν έχει τελειώσει, αλλά δυστυχώς διάφορα θέματα την οδήγησαν εκεί. (…) Υπάρχουν σχέσεις που τελειώνουν, φτάνουν στο τέλος, και τα ζευγάρια μπορούν να χωρίσουν ακόμα και φιλικά αν έχει φτάσει εκεί η σχέση. Βέβαια, ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός -αυτό το λέω εγώ, με τις δικές μου εμπειρίες ζωής, δεν εκφράζω όλο τον κόσμο. Αλλά υπάρχει ο χωρισμός που το ζευγάρι έχει κάνει τον κύκλο του και υπάρχουν και χωρισμοί ανάμεσα σε ζευγάρια που είναι ερωτευμένα, αλλά τσακώνονται , διαφωνούν… τα έχουμε περάσει όλοι αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...