Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παραμένει κλειστή η Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών στο 161οχλμ

Κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η νέα εθνική οδός Πατρών-Αθηνών στο 161ο χλμ, καθώς τα προβλήματα που δημιούργησαν οι κατολισθήσεις από την χθεσινή θεομηνία δεν έχουν διορθωθεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, άνοιξε η παλαιά εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Διακοφτού, η οποία είχε κλείσει επίσης εξαιτίας κατολισθήσεων.

Η "Ολυμπία Οδός" με σχετική της ανακοίνωση ανακοίνωση αναφέρεται στις χθεσινές διακοπές κυκλοφορίας στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, λόγω τω έντονων καιρικών φαινομένων. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν περί τις 19:30 την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και λόγω τοπικών βραχοπτώσεων στο 161ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, αποκλείστηκε η κυκλοφορία προληπτικά για λόγους ασφαλείας.

Εφαρμόστηκαν άμεσα, σε συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, σχέδια εκτροπής της κυκλοφορίας προς την Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών και συγκεκριμένα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάτρα μέσω του Κόμβου Καλαβρύτων στη ΧΘ 159 και του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω του Κόμβου Ανατολικού Αιγίου στη ΧΘ 172.

Ταυτόχρονα έγινε αναστολή είσπραξης διοδίων, ενώ οι οδηγοί  ενημερώνονταν στoυς σταθμούς διοδίων, καθώς και μέσω ραδιοφωνικών σταθμών και των Πινακίδων Μεταβλητών Μηνυμάτων.

Παρά το ότι ο δρόμος έχει καθαριστεί πλήρως στην περιοχή, θα παραμείνει προληπτικά κλειστός για λόγους ασφαλείας μέχρι να αξιολογηθεί, με το φως της ημέρας, από ειδικούς, οπότε θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Μέχρι τότε, η κυκλοφορία μεταξύ των Κόμβων Καλαβρύτων και Ανατολικού Αιγίου θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Ολυμπίας Οδού 1025".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...