Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Λάρισα: Η Γεωργία Σαμαρά στο πλευρό της Μυρτούς

Η κυρία Σαμαρά ειχε έλθει σε επαφή με τους υπευθυνους του Κεντρου και ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το προγραμμα της Μυρτώς ώστε να προγραμματίσει την επίσκεψή της χωρίς να διαταράξει τις θεραπευτικές συνεδρίες της ασθενούς

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επισκέφθηκε τη 17χρονη και αιφνιδίασε ευχάριστα τη μητέρα της


Τη συμπαράστασή της στην οικογένεια της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, εκδήλωσε με τον πιο «ζωντανό» και αληθινό τρόπο η σύζυγος του πρωθυπουργού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το protothema.gr, η κυρία Γεωργία Σαμαρά, βαθιά συγκλονισμένη από την περιπέτεια της 17χρονης κοπέλας αλλά και τον πολύμηνο αγώνα που δίνει για να κερδίσει και πάλι τη ζωή της, την επισκέφτηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα όπου βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα.

Η κυρία Σαμαρά είχε έλθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του Κέντρου και ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Μυρτούς, ώστε να προγραμματίσει την επίσκεψή της χωρίς να διαταράξει τις θεραπευτικές συνεδρίες της ασθενούς.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με την κυρία Σαμαρά να αιφνιδιάζει ευχάριστα τη μητέρα της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, ζητώντας της να μιλήσουν αλλά και να δει την Μυρτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...