Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Σε πύργο στο Μπρασόφ της Ρουμανίας, ο Μιχάλης Λιάπης με την 29χρονη Αννα

Η νεαρή Άννα, που ερωτεύτηκε ο πρώην υπουργός, είναι κορίτσι από τζάκι και με ισχυρές διασυνδέσεις στη Ρουμανία. Όπως αναφερει η εφημερίδα Real News, η Άννα είναι μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, του υφυπουργού Εξωτερικών της Ρουμανίας.

Ο πατέρας της, μάλιστα, έχει υπηρετήσει και ως πρέσβης στην Αθήνα και λατρεύει την ελληνική γλώσσα. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του και της κανει όλα τα χατίρια!


Σε πύργο, στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο Μρασόβ, μέσα στα χιονισμένα δάση της κεντρικής Ρουμανίας, συνέχισε τις διακοπές του ο Μιχάλης Λιάπης.

Η μητέρα της Άννας, η Αντριάννα Τσιάμπα, είναι ιδιαίτερα έμπειρη και ικανή διπλωμάτης παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Στη Ρουμανία οι γονείς της Άννας είναι γνωστοί ως το νεότερο ζευγάρι διπλωματών της χώρας.

Ο πατέρας της Άννας είναι γεννημένος το 1966, δηλαδή είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τον Μιχάλη Λιάπη. Κύκλοι στο Βουκουρέστι, που γνωρίζουν τη σχέση του πρώην υπουργού με την 29χρονη, αναφέρουν ότι η διαφορά ηλικίας στη σχέση της κόρης του δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Τζορτζ Τσιάμπα, αφού ως ένας σύγχρονος ευρωπαϊστής πολιτικός ενδιαφέρεται για την ουσία. Ωστόσο, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι όσο άνετος και αν είναι, ο τρόπος ζωής και τα πιστεύω ενός Ρουμάνου πατέρα, σίγουρα, δεν του επιτρέουν να είναι υπερήφανος γι' αυτή τη σχέση. Μάλιστα, λέγεται πως όταν το έμαθε, εξέφρασε τη δυσφορία του, όμως, έδωσε τόπο στην οργή, καθώς η Άννα δηλώνει ευτυχισμένη.

Η μητέρα:


Ο πατέρας:


O Mιχάλης Λιάπης είχε προκαλέσει θόρυβο όταν έφυγε με την 29χρονη Αννα στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία, παρά το γεγονός ότι είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί για τις πλαστές πινακίδες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...