Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ και ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

Βρέθηκαν σε λογαριασμό του 710.000 ευρώ που δεν είχαν δηλωθεί - Καλείται να καταβάλλει σχεδόν όλο το ποσό στην Εφορία - Τι λέει ο ίδιος

Μετά τον Παύλο Χαικάλη, στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε και ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας.

Το τηλεοπτικό μέντιουμ φαίνεται πως... ξέχασε να δηλώσει 710.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του και τώρα θα κληθεί να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο, καταβάλλοντας σχεδόν όλο το ποσό στην Εφορία. Ο ίδιος παραδέχτηκε το γεγονός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR.

«Είναι γεγονός. Ανοίξανε τους λογαριασμούς, βρήκανε καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά», είπε το τηλεμέντιουμ.

 «Βρήκανε κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΔΟΕ στην οποία αναφέρεται ένα μέντιουμ από την Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χορταρέας είπε πως τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, ενώ χαρακτήρισε «φυσιολογικό» το να έχει βγάλει λεφτά όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...