Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Δολοφόνησαν την εξαφανισμένη μητέρα από τις Σέρρες

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης 52χρονης γυναίκας από τις Σέρρες που τα ίχνη της είχαν χαθεί απο τον περασμένο Μάιο.  


Τη δολοφονία της 52χρονης Ελένης Μπόνια από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, φέρεται να ομολόγησε συγχωριανός της στις αστυνομικές Αρχές, βάζοντας τέλος στο μυστήριο που κάλυπτε την εξαφάνιση της από τον περασμένο Μάιο.  

Το κουβάρι της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται στο ακριτικό χωριό, μετά την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Μάρτυρες που είδαν την άτυχη γυναίκα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη, έλυσαν τη σιωπή τους και κατέθεσαν στην αστυνομία.


Στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής η  Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε συνεχώς εκκλήσεις στους κατοίκους του χωριού που είδαν τι συνέβη, να μιλήσουν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Πράγμα τελικά που έγινε και οδήγησε στη σύλληψη του δράστη και την ομολογία του.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαΐου 2013 από την πλατεία του Νέου Πετριτσίου, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στο Κιλκίς για να δει στο νοσοκομείο τον ασθενή πατέρα της. Για το λόγο αυτό είχε αγοράσει γλυκά και είχε ειδοποιήσει τη μητέρα της να την περιμένει. Φαίνεται πως κάτι συνέβη μεταξύ του οδηγού - δράστη και της μητέρας, που γνωρίζονταν από καιρό.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ενώ με το πρώτο φως του ήλιου θα συνεχιστούν οι έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ, του στρατού  και της αστυνομίας, προκειμένου το πτώμα της άτυχης γυναίκας να ανασυρθεί από δυσπρόσιτο σημείο του όρους Μπέλες, επάνω από το Νέο Πετρίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...