Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα οι κηδείες των Γ. Φουντούλη - Μ. Καπελώνη


Κηδεύονται σήμερα, Δευτέρα  οι δύο νεαροί που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η κηδεία του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη θα γίνει στις 15:00 στο Παλαιό Ηράκλειο.

Σε μήνυμα, που ανήρτησαν τα μέλη της οικογένειας Φουντούλη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζουν ότι δεν θέλουν να παρευρεθεί στην κηδεία κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα.
«Δεν θέλουμε αίμα, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε κοιμητήριο της Αρτέμιδας θα γίνει η κηδεία του 22 χρονου Μανόλη Καπελώνη.

Σημάδια βελτίωσης για τον 29χρονο

Την ίδια ώρα, σημάδια βελτίωσης φαίνεται ότι παρουσιάζει η κατάσταση του βαριά τραυματισμένου 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος όμως παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική.

Πυρετώδεις έρευνες

Συνεχείς είναι, εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονική επίθεση.
To βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό πως η αστυνομία περισυνέλεξε άλλον έναν κάλυκα των 9 χιλιοστών από το σημείο της επίθεσης.

Το νέο εύρημα εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από την εξέταση της μοτοσικλέτας και των άλλων ευρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...