Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο εκτελεστής στο Νέο Ηράκλειο

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας του Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη - Αδύνατος, ύψους 1.70 με 1.75 μ. ο δολοφόνος - Φωτογραφίες και στοιχεία για την κλεμμένη μοτοσικλέτα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες του εκτελεστή που σκότωσε εν ψυχρώ τον 22χρονο Μάνο Καπελώνη και τον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ακόμη, στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), για την ανθρωποκτονία των δύο νεαρών δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα περιγραφή και φωτογραφίες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι δράστες.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος».

Η μοτοσικλέτα μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin , λευκού-μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε διακόσια (200) μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.

Η μοτοσικλέτα, κατά τον χρόνο ανεύρεσής της δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε και πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους (μπαγκαζιέρες).

Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη επένδυση μπεζ χρώματος, με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την έντυπη ένδειξη «46».

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 28 Ιουνίου 2013 από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

«Παρακαλείται εάν κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε ή είδε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο, τόσο σταθμευμένη σε οδό ή σε χώρο στάθμευσης, όσο και εν κινήσει ή κατά τη διαφυγή των δραστών και ιδιαίτερα ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία ενδεχομένως επισκέφτηκε για ανεφοδιασμό, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της ΑντιτρομοκρατικήςΥπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, που εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες, που δίνονται στη δημοσιότητα, αποτελεί απεικόνιση, προς υποβοήθηση των πολιτών, οι οποίοι τυχόν είδαν την μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...