Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο-σοκ από την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο: «Τώρα θα σας σκοτώσουμε!»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό της επίθεσης - Τα δέκα δευτερόλεπτα του μακελειού - Άπταιστα ελληνικά μιλούσαν οι δράστες - Πυροβόλησαν και πέμπτο άτομο, που επιχείρησε να τους καταδιώξει - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση της κλεμμένης μοτοσικλέτας η Αντιτρομοκρατική


Ένα νέο βίντεο από τη στυγερή εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στο σημείο, τη στιγμή της επίθεσης, περιγράφει τον ψύχραιμο τρόπο, με τον οποίο έδρασε ο εκτελεστής. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξι άτομα, τέσσερα άτομα μπροστά και δύο στο στενάκι που είναι η είσοδος των γραφείων.

Οι δράστες πάρκαραν τη μηχανή τους περίπου 25 μέτρα πριν και προχώρησαν με τα πόδια προς τα γραφεία, λέει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Ήρθαμε... Τώρα θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να είπε, σε άπταιστα ελληνικά, ο ένας από τους δράστες.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...