Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Τον βοηθό του εκτελεστή χωρίς κράνος κατέγραψε κάμερα - Τις εικόνες έχει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται όλα τα βίντεο από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται γύρω από το σημείο της στυγερής δολοφονίας των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Σε ένα από αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται ο βοηθός του εκτελεστή χωρίς κράνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ethnos.gr, κάμερα καταστήματος της περιοχής κατέγραψε τον συνεργό του εκτελεστή την ώρα που έφθασε στην οδό Αυξεντίου να βγάζει το κράνος που φορούσε, να το βάζει στη μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας και στη συνέχεια παραλαμβάνει τον δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο καταστηματάρχης στην αστυνομία, κάτω από το κράνος ο βοηθός του εκτελεστή φορούσε μαντήλι.

Το βίντεο αυτό βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η οποία και το εξετάζει εξονυχιστικά όλα τα πλάνα προκειμένου να βρει κάποιο νέο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών, διαδικασία που ακολουθεί για όλα τα βίντεο από τα κάμερες ασφαλείας που συνέλεξε από την περιοχή.

Επίσης, τα μηχανήματα των Αρχών «σαρώνουν» τα τηλεφωνήματα πριν και μετά τις δύο δολοφονίες, με την ελπίδα να βρουν κάποια άκρη σχετικά με τους δράστες.Πηγή:   iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...