Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Έως 23 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος – Καλός ο καιρός στην Αττική


Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και μέτριοι νότιοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις, μέτριοι από νότιες διευθύνσεις μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...